Jummie! strips

Ogenblikje...
Jummie!

Jummie! Strips van:

Tekenaar: Emmerik Pam
Scenarist: Emmerik Pam
Uitgever : Nijgh & Van Ditmar

Een beeldroman zoals je nog nooit hebt gezien, eigenzinnig, geestig en indringend. Maak kennis met Marita, een fantasierijke puber die haar hormonale onvrede probeert te verjagen door zichzelf tot adoptieprinses te kronen en zich seksueel uit te leven. Een opmerkelijk coming of age-verhaal, waarbij Marita’s weg naar volwassenheid er een vol hobbels en bochten blijkt te zijn. De bonte stoet van personages –van Marita’s moeder, de bloesemtherapeute, tot haar mishandelde punkvriend Joseph– en wonderlijke tekeningen maken van Jummie! een ongrijpbaar, even vrolijk als zwartgallig spel van woordbloed en beeldvermaak. Het is de menselijke komedie als een goede, maar sarcastische grap.

Jummie! – 01 – Het Ware Leven Van Een Adoptieprinses

————————————————-

Stripverhalen

Jummie!

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Jummie! stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.