Jodocus De Barbaar strips

Ogenblikje...
Jodocus De Barbaar

Jodocus De Barbaar Strips van:

Tekenaar: Broekhoven Marq van
Scenarist: Broekhoven Marq van
Uitgever : Strip2000

In het tweede verhaal van de schetsmatig karikaturaal getekende stripserie ‘Jodocus de Barbaar’ wordt de mise – en – scene van het eerste deel van de reeks voortgezet. Jodocus, een antiheld, heeft om hem moverende redenen de in zijn gezelschap verkerende prinses onkundig gelaten over zijn werkelijke identiteit. Zij denkt ten onrechte dat Jodocus van koninklijke bloede is en voorbestemd met haar een groot gezin te stichten. De persoonswisseling zorgt voor de nodige opwinding bij de stamgenoten van Jodocus en de vader van de prinses, een brute magier. De dwaze, hilarische verwikkelingen en achtervolgingen vol schimpscheuten worden ondermijnd door het verschijnen van een oude, ondergronds levende stam, de blauwe wijven. Het onbegrensde verhaal, spelend op meerdere niveaus, met zowel min of meer normale personages als onmogelijke wezens heeft een open einde naar deel drie. De scenarist/tekenaar is geinspireerd door de strips van de Franse tekenaars/scenaristen Sfar en Tronheim.

————————————————-

————————————————-

Jodocus De Barbaar Albums

Jodocus De Barbaar – 01 – Een Prinses Ontsnapt
Jodocus De Barbaar – 02 – De Blauwe Wijven
Jodocus De Barbaar – 03 – De Schrik Van De Onderzee
Jodocus De Barbaar – 04 – De Blinde Ziener
Jodocus De Barbaar – 05 – De Schat Van De Wormen

————————————————-

Stripverhalen

Jodocus De Barbaar

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Jodocus De Barbaar stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.