Jerry Mail strips

Ogenblikje...
Jerry Mail

Jerry Mail Strips van:

Tekenaar: Diaz Lorenzo F.
Scenarist: Hir Jean – Louis Le
Uitgever : Blitz, Talent

Lap! Met een George Clooney – lookalike zou je denken dat de strip bedoeld is voor zwijmelende meisjes en al wat oudere vrouwen. George/Jerry Mail is echter géén bink in doktersjas. Neen, Jerry is de grootste galactische held. Als hij als stuntman moet optreden op een feestje van Don Luca weet hij nog niet dat hij te maken heeft met de allerhoogste maffiabaas. Wanneer deze hem een lucratief voorstel doet om een brandkast onbeschadigd in Big City op te halen, aarzelt Jerry geen ogenblik. De bewuste brandkast zou de erfenis van Napoleone Corsico bevatten. Wie de brandkast in handen heeft, controleert bijgevolg alle maffia’s van de federatie. Is het een wonder dat de geïnteresseerden hiervoor elkaar voor de voeten lopen?

Een welgekomen afwisseling in het superheldengenre. Een must zelfs voor liefhebbers van reeksen zoals Trollen van Troy.

Jerry Mail – 01 – Bescherming Verzekerd

————————————————-

Stripverhalen

Jerry Mail

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Jerry Mail stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.