January Jones strips

Ogenblikje...
January Jones

January Jones Strips van:

Tekenaar: Heuvel Eric
Scenarist: Lodewijk Martin
Uitgever : Don Lawrence Collection

De Nederlandse stripreeks ‘January Jones’, van tekenaar Eric Heuvel en scenarist Martin Lodewijk, maakt in het elfde nummer van het tweewekelijkse stripblad Eppo zijn comeback. De strip was al in 2009 even terug te zien in het Nederlandse stripblad met een kortverhaal. Het nieuwe avontuur van de blonde stripheldin ‘De horens van de stier’ is echter terug een ouderwets, lang verhaal.

Na een onderbreking van 15 jaar treedt January Jones dus terug op de voorgrond met het vijfde deel uit de stripreeks, die begin de jaren ‘90 werd gestart door Eric Heuvel op scenario van Martin Lodewijk. De vraag naar een comeback van de stripreeks werd al bij de start van het stripblad Eppo door tal van lezers gesteld. In 2009 verscheen dan een 10 pagina’s tellend verhaal in het tweewekelijkse stripblad. In maart 2011 stond de stripheldin van Eric Heuvel en Martin Lodewijk in het stripmaandblad Por Dios met het ‘oude’ avontuur ‘Dodenrit naar Monte Carlo’. Nu keert Janaury Jones dus helemaal terug met een gloednieuw avontuur ’De horens van de stier’. Het verhaal opent met een posts/coverstory in het magazine Life over January Jones. Het is een artikel, dat vormgegeven is in de stijl van de jaren 30 en dat ook meteen veel achtergrondinformatie over January Jones geeft. Na het artikel start het verhaal, dat draait om een enorme goudschat die tijdens de Spaanse burgeroorlog verloren is gegaan. De artikelpagina’s zijn hier te zien. Eppo 11 verschijnt in juni 2011.

————————————————-

————————————————-

January Jones Albums

January Jones – 01 – Dodenrit Naar Monte Carlo
January Jones – 02 – De Schedel Van Sultan Mkwawa
January Jones – 03 – De Schatten Van Koning Salomo
January Jones – 04 – Het Pinkerton – Draaiboek
January Jones – 05 – De Horens Van De Stier
January Jones – 06 – Het Graf van de Zeppelin
January Jones – 07 – Het Lijk Van Lenin
January Jones – 08 – De Eerste Keizer
January Jones – 09 – Heroïne Voor Hanoi
January Jones – 10 – Flying Down To Rio II

————————————————-

Stripverhalen

January Jones

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de January Jones stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.