Insiders strips

Ogenblikje...
Insiders

Insiders Strips van:

Tekenaar: Garreta Renaud
Scenarist: Bartoll Jean – Claude
Uitgever : Dargaud

Een mooi pakketje mysterie is de Spaanstalige Najah. Als revolutionair strijdster in de republiek Tsjetsjenië verliest ze na een mislukte kamikazeaanslag alle krediet bij haar Islamitische patron. Ondertussen plannen een bende hooggeplaatsten uit het politieke – , zaken – en financiële milieu een machtsovername in het kleine landje Cabinda (dat effectief bestaat: het ligt ingesloten tussen Congo en ex – Zaïre). Het is een regio, rijk aan olie, waar de Amerikanen tot zeven procent van hun oliebehoefte uit weg pompen, tot drie keer hun afname uit Koeweit in 1980. En je weet hoe de VS reageerde toen Irak Koeweit binnen viel!

Dick Matthews, een man uit de privékring rond de Amerikaanse president, heeft ook wel in het snotje dat de banden tussen verschillende criminele organisaties steeds mondialer worden met een gigantische geschatte omzet van vet 800 miljoen dollar. Hij wil een nieuwe ultratopsecret organisatie oprichten, de Insiders, die deze bedreiging van de democratie wil aanvallen. Najah wordt als een der eersten ingelijfd. Daardoor komen we te weten dat Najah eigenlijk de Colombiaanse Isabel Mendoza is, ooit een van de meest gezochte vrouwen ter wereld… Dead or Alive!

————————————————-

————————————————-

Insiders Albums

Insiders – 01 – Tsjetsjeense Guerrilla
Insiders – 02 – Operatie Offshore
Insiders – 03 – Raketten Voor Islamabad
Insiders – 04 – De Afghaanse Valstrik
Insiders – 05 – Bod Op Het Kremlin
Insiders – 06 – Bestemming Goelag
Insiders – 07 – De Draken Van Peking
Insiders – 08 – De Rode Prins

Insiders Seizoen 2 – 01 – Drugs Business
Insiders Seizoen 2 – 02 – African Connection
Insiders Seizoen 2 – 03 – Death Penalty
Insiders Seizoen 2 – 04 – De Libische Optie

————————————————-

Stripverhalen

Insiders

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Insiders stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.