India Dreams strips

Ogenblikje...

India Dreams

India Dreams Strips van:

Tekenaar: Charles Jean – François
Scenarist: Charles – Nouwens Maryse
Uitgever : Casterman

Het langverwachte vervolg van de tweede cyclus van India dreams, over de opstand van de sepoys en het India van dromen en waanvoorstellingen.

Eind 19de eeuw. De hoofdpersonen van deze nieuwe cyclus van India dreams zijn vanuit Londen naar India gereisd, waar ze verwikkeld raken in dramatische gebeurtenissen… In Calcutta kost het rechter Arthur Byle, onlangs benoemd aan het Hooggerechtshof, veel moeite om zijn echtgenote Cybill te laten wennen aan hun nieuwe exotische levensstijl. In Rajasthan moet de jonge kapitein Redfield, die is overgeplaatst naar het 8ste Regiment Bengaalse Lansiers, het hoofd bieden aan zijn vijandig gezinde superieur en zich voorbereiden op de strijd tegen het bloeddorstige genootschap van Kali – aanhangers, de Thugs. En in de staat Awadh zit professor Sybellius, die onlangs door een deftige Engelse kostschool ontslagen is wegens erotomanie, hoog op zijn olifant en vergast hij zijn jonge reisgenoten Percy en Abe op luidkeels gedeclameerde dichtregels.

————————————————-

————————————————-

India Dreams Albums

India Dreams – 01 – Wegen In De Mist
India Dreams – 02 – Wanneer De Moesson Terugkomt
India Dreams – 03 – In De Schaduw Van De Bougainvilles
India Dreams – 04 – Er Is Niet In Darjeeling
India Dreams – 05 – Drie Vrouwen
India Dreams – 06 – Tussen Twee Werelden
India Dreams – 07 – Taj Mahal
India Dreams – 08 – De Adem Van Kali
India Dreams – 09 – De Blik Van De Oude Aap

————————————————-

Stripverhalen

India Dreams

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de India Dreams stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.