Ik Ben Een Kathaar strips

Ogenblikje...

Ik Ben Een Kathaar

Ik Ben Een Kathaar Strips van:

Tekenaar: Calore Alessandro
Scenarist: Fournier Pierre
Uitgever : Daedalus

In 2009 verscheen bij Uitgeverij Daedalus het eerste deel van de serie ‘Ik ben een Kathaar’ (Je suis cathare). De reeks is ontstaan uit de samenwerking tussen Makyo en Alessandro Calore.
Makyo, wiens echte naam Pierre Fournier is, werd geboren op 16 juli 1952 in Duinkerken (Frankrijk). Hij begon zijn carrière bij het stripblad Spirou (Robbedoes). Hij werkte daar onder het pseudoniem Mohat. In 1978 ging hij werken voor het tijdschrift Pistil, waar hij ‘Les Polluks’ en ‘Madame Colzako’ onder eigen naam publiceerde. In 1981 stapte hij over naar het tijdschrift Mercredi. Daar schreef hij de humoristische historische serie over de melancholische jongen ‘Gully’ voor Alain Dodier. Ook publiceerde hij een eigen serie over bang dwergen. In 1982 keerde hij terug bij Robbedoes waar hij onder meer verder ging met de serie ‘Gully’. In de jaren 80 schreef hij onder meer ook de detective serie ‘Jerome K’.
Alessandro Calore werd op 21 oktober 1974 geboren in Popoli (Pescara. Italië). Na zijn studie werkte hij in verschillende sectoren van de grafische kunst. Er verschenen van hem korte verhalen in het tijdschrift Il Giornalino de San Paolo Éditions. Ook werkte hij voor Disney Italië.

————————————————-

————————————————-

Ik Ben Een Kathaar Albums

Ik Ben Een Kathaar – 01 – De Ongrijpbare Perfectus
Ik Ben Een Kathaar – 02 – Grenzeloze Genade
Ik Ben Een Kathaar – 03 – Aansluiting Met De Eeuwigheid
Ik Ben Een Kathaar – 04 – De Lichtheid Van De Wereld
Ik Ben Een Kathaar – 05 – Het Grote Labyrinth
Ik Ben Een Kathaar – 06 – Het Kleine Labyrinth
Ik Ben Een Kathaar – 07 – Voltooiing

————————————————-

Stripverhalen

Ik Ben Een Kathaar

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Ik Ben Een Kathaar stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.