Ik Ben Dood strips

Ogenblikje...
Ik Ben Dood

Ik Ben Dood Strips van:

Tekenaar: Nemiri Nicolas
Scenarist: Morvan Jean-David
Uitgever : Glénat

Ik ben dood is het verhaal van Eminia, de laatste vrouw die sterfelijk wordt geboren in een maatschappij die onsterfelijk is. De lezer wordt uitgenodigd om de evolutie van de jonge vrouw te volgen en tegelijk met haar dingen te ontdekken. ‘Hij’ wordt Eminia en zal zich dezelfde vragen stellen, dezelfde emoties voelen. Ze ontdekt de dood via het overlijden van haar hond, vooraleer in te zien dat de andere mensen onsterfelijk zijn.

Ik Ben Dood – 01 – Deel 01

————————————————-

Stripverhalen

Ik Ben Dood

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Ik Ben Dood stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.