I Kill Giants strips

Ogenblikje...
I Kill Giants

I Kill Giants Strips van:

Tekenaar: Niimura JM Ken
Scenarist: Kelly Joe
Uitgever : Blloan

Barbara Thorson is een buitenbeentje. Ze heeft geen vrienden en haar hobby’s zijn Dungeons And Dragons, fantaseren en mopperen. Ook thuis loopt niet alles van een leien dakje. Op de bovenverdieping van het huis schuilt een monster. Barbara praat over reuzen, leest over reuzen en zet vallen voor reuzen. Slaat haar fantasie op hol? Of ziet ze een wereld die wij niet zien? Dan leert ze Sophia kennen, haar eerste echte vriendin, en ook met de nieuwe schoolpsychologe klikt het. Kunnen zij Barbara helpen om haar echte en imaginaire monsters te bedwingen?

I Kill Giants – 01 – I Kill Giants

————————————————-

Stripverhalen

I Kill Giants

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de I Kill Giants stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.