Hot Charlotte strips

Ogenblikje...
Hot Charlotte

Hot Charlotte Strips van:

Tekenaar: Cucca Vincenzo
Scenarist: Ecuba Ennio, Lauria Vincenzo
Uitgever: Dark Dragon Books

Het team achter de succesvolle strip Pandamonia heeft met deze one-shot opnieuw een hit gescoord. Tekenaar Vincenzo Cucca gooit alle remmen los en leeft zich helemaal uit op juist datgene waar hij ontzettend goed in is. Juist, het tekenen van wonderschone dames. Eén ding staat vast, lezers krijgen veel te zien……..

Charlotte, Aline & Mei Li zijn kamergenoten tot op een dag hun appartement in Marseille afbrand. Charlotte is gedwongen om haar verborgen geheim prijs te geven…ze is de dochter van een beruchte maffiabaas. Deze helpt de dames uit de penarie waardoor ze in een zeer luxe appartement kunnen wonen met uitzicht over zee! De drie vriendinnen bezegelen een Lady Godiva pact en besluiten om zich vanaf dat moment over te geven aan al hun sexuele driften & fantasieën. Voor intimidaties door mannen is geen plaats meer en gevoelens van wroeging of spijt behoren tot het verleden! Of dit alles zo eenvoudig te realiseren is moet gaan blijken……

Hot Charlotte – 01 – De Ladies Godiva

————————————————-

Stripverhalen

Hot Charlotte

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Hot Charlotte stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-





U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.