Het Protocol Van De Moordenaar strips

Ogenblikje...
Het Protocol Van De Moordenaar

Het Protocol Van De Moordenaar Strips van:

Tekenaar: Falque Denis
Scenarist: Convard Didier
Uitgever : Glénat

Er zijn geheimen die ons blijven achtervolgen. En daarop bouwen we ons leven. Op hun drijfzand. Op hun nachtmerries. Morbide geheimen soms… Zoals die van DE MOORDENAAR MET HET TOUW, die vier keer s’nachts toesloeg in een doodsbange stad. Schandelijke geheimen die ons omhullen als de zwarte lompen van de dood.
De dood die u te pakken neemt volgens een vaststaand protocol. Maar wie in deze grote welvarende stad wurgt vrouwen en laat ze achter met een opgepropte zakdoek in hun mond en met vastgebonden enkels?

————————————————-

————————————————-

Het Protocol Van De Moordenaar Albums

Het Protocol Van De Moordenaar – 01 – De Moordenaar Met Het Touw
Het Protocol Van De Moordenaar – 02 – Dodelijke Herinnering

————————————————-

Stripverhalen

Het Protocol Van De Moordenaar

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Het Protocol Van De Moordenaar stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.