Het Ibismeisje strips

Ogenblikje...
Het Ibismeisje

Het Ibismeisje Strips van:

Tekenaar: Lacroix Christian
Scenarist: Giroud Frank
Uitgever : Dupuis

Stoian heeft als leraar in Roemeniė te veel blijk gegeven van zijn liefde voor de vrijheid. De geheime dienst spant een valstrik voor hem, waarbij Rodica, een van Stoians leerlingen en op wie hij hevig verliefd is, een belangrijke rol speelt…
Na tien lange jaren van lijden en twijfel komt Stoian vrij. Op een postzegel ontdekt hij het portret van Rodica. Waarom personifieert zij ‘het ibismeisje’, symbool van het Roemeens verzet tegen de nazi’s? Wat is er van haar geworden? Waar kan hij haar vinden? Stoian volgt een eigenaardige weg, die hem uiteindelijk op het spoor van de jonge vrouw brengt. Wanneer in december 1989 de revolutie losbreekt, vindt hij haar terug op een eilandje in de Donau – delta. Daar is zij naartoe gevlucht na de moord op een agent van de Securitate, haar sluwe verleider en manipulator…

Is de liefde van Stoian en Rodica bestand tegen de waarheid? En is de opstand van een heel volk werkelijkheid of een wrede manipulatie door de gevestigde orde?

Het Ibismeisje – 01 – Deel 01

————————————————-

Stripverhalen

Het Ibismeisje

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Het Ibismeisje stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.