Het Hanzevirus strips

Ogenblikje...
Het Hanzevirus

Het Hanzevirus Strips van:

Tekenaar: Matena Dick
Scenarist: Nijman Jouke
Uitgever : Big Balloon

De kinderen Max en Floor komen via een vreemd virus terecht in een computer die plotseling als tijdmachine gaat fungeren. Tot hun schrik belanden ze in middeleeuws Doesburg. Het avontuur brengt hen in contact met valsemunters. Via een tocht langs alle Nederlandse Hanzesteden komen ze uiteindelijk weer veilig terug in de 21ste eeuw. Het spannende scenario is geschreven door een historisch medewerker van de RU Groningen. Behalve een heerlijk avontuur komen onder andere de ruwe gebruiken van de rechtspraak en de geneeskunde aan de orde. Deze promotiestrip is een voorbeeld van een goede educatieve strip zonder een al te zeer geheven vingertje. Voor iedereen vanaf negen tot en met veertien jaar.

Het Hanzevirus – 01 – Het Hanzevirus

————————————————-

Stripverhalen

Het Hanzevirus

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Het Hanzevirus stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.