Het Gekroonde Hart strips

Ogenblikje...

Het Gekroonde Hart Strips van:

Tekenaar: Giraud Jean
Scenarist: Jodorowsky Alejandro
Uitgever : Oog & Blik

Bundeling van ‘De zottin van de Sacre-Coeur’ , ‘De val van het ongerijmde’ en ‘De dwaas van de Sorbonne’ . Jodorowski en Moebius, scheppers van onder meer de Incal, halen hier in deze strip alles uit de kast: schitterende tekeningen, karaktertjes die er mogen wezen, een adembenemend, snel en uitdagend script, (veel) humor, en een uitgelaten vrolijkheid waarbij heilige huisjes als geloof en het universitaire wereldje luchtig maar afdoende op de hak genomen worden. Een filosofieprof wordt na een college over liefde door studente Elisabeth geidentificeerd als de bijbelse Zacharias en verwekt bij haar Johannes. Eerst vinden zij Jozef, later Maria, respectievelijk een Marokkaanse drugsdealer en een dochter van een Colombiaanse drugsbaron. Adembenemend met een uitschuifboezem, wordt zij ook bevrucht door Zacharias. Zijn filosofie waarin voor lichamelijke liefde geen plaats was, verandert in een completer beeld van de mens. Alles wat zij ondernemen, loopt goed af; de wonderen zijn immers de wereld niet uit. Wat tekent Moebius toch schitterende meiden! Bevat een aantal minutieus uitgetekende seksscenes.

————————————————-

————————————————-

Het Gekroonde Hart Albums

Het Gekroonde Hart – 01 – De Zottin Van De Sacre-Coeur
Het Gekroonde Hart – 02 – De Val Van Het Ongerijmde
Het Gekroonde Hart – 03 – De Dwaas Van De Sorbonne

Het Gekroonde Hart – S01 – Het Gekroonde Hart (Bundeling)

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Het Gekroonde Hart stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.