Het Chimpansee Syndroom strips

Ogenblikje...
Het Chimpansee Syndroom

Het Chimpansee Syndroom Strips van:

Tekenaar: Ponzio Jean-Michel
Scenarist: Dorison Xavier, Marazano Richard
Uitgever : Dargaud

2035: een vreemde ruimtecapsule stort neer in de Indische Oceaan en wordt opgevist door de Amerikaanse marine. De twee inzittenden geven hun identiteit op en worden onmiddellijk naar een geheime plaats overgebracht. Hélène Freeman krijgt opdracht hen te verhoren. Ze komt al snel tot de conclusie dat de twee overlevenden Neil Armstrong en Buzz Aldrin zijn. Maar wie zijn dan de mannen die 64 jaar eerder waren teruggekomen met de Apollo 11?

Na tientallen jaren van stilstand, krijgt de mensheid opnieuw belangstelling voor de ruimte. Hélène Freeman zou de eerste vrouw zijn om voet te zetten op de planeet Mars… Nu moet ze kiezen tussen de liefde van haar dochter en een reis waarvan ze niet weet of ze er ooit van zal terugkeren…

————————————————-

————————————————-

Het Chimpansee Syndroom Albums

Het Chimpansee Syndroom – 01 – Paradox
Het Chimpansee Syndroom – 02 – De Zonen Van Ares
Het Chimpansee Syndroom – 03 – Beschaving

————————————————-

Stripverhalen

Het Chimpansee Syndroom

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Het Chimpansee Syndroom stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.