Het Boek van Jack strips

Ogenblikje...
Het Boek van Jack

Het Boek van Jack Strips van:

Tekenaar: Boiscommun Olivier G.
Scenarist: Filippi Denis – Pierre
Uitgever : Standaard

Jack wil zich dolgraag bij het groepje aansluiten van Stan, maar dan moet hij eerst bewijzen dat hij over voldoende moed en durf beschikt. Zijn opdracht bestaat erin om in te breken in een oud, spookachtig huis. En kan hij en passant nog wat waardevolle dingetjes meepikken? Met een klein hartje betreedt Jack de woning. Maar het geheimzinnige interieur en vreemde geluiden zorgen ervoor dat hij al snel met de staart tussen de benen naar buiten rent. Het enige wat hij heeft kunnen meegrissen is een boek. Een heel erg vreemd boek, zoals later zal blijken…

————————————————-

————————————————-

Het Boek van Jack Albums

Het Boek Van Jack – 01 – Het Boek Van Jack
Het Boek Van Jack – 02 – Het Boek Van Sam

————————————————-

Stripverhalen

Het Boek van Jack

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Het Boek van Jack stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.