Hélène Boucher strips

Ogenblikje...
Hélène Boucher

Hélène Boucher Strips van:

Tekenaar: Dauger Olivier
Scenarist: Quella-Guyot Didier
Uitgeverij: Silvester

Hélène Boucher (23 mei 1908 – 30 november 1934) was een jonge vrouw met een passie voor luchtvaart, een vergeten heldin die tijdens haar blitzcarrière een stempel drukte op haar tijd. In enkele jaren scheerde ze in zowat alle luchtvaartdisciplines de hoogste toppen: luchtaanvallen, luchtacrobatie, hoogte- en snelheidsrecords,…

”Sommige roemrijke sporen die de hemel doorkruisen kunnen door niets of niemand worden uitgewist. Sommige sterren schijnen zo hoog boven de aarde dat hun licht ons nog steeds bereikt, ook al zijn ze al duizenden jarenuitgedoofd. Zo’n ster is Hélène Boucher.”

Hélène Boucher – 01 – De Vallende Ster

————————————————-

Stripverhalen

Hélène Boucher

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Hélène Boucher stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.