Heldorado strips

Ogenblikje...
Heldorado

Heldorado Strips van:

Tekenaar: Coccolo Martin
Scenarist: Hall C. Michael
Uitgever : Ape Entertainment

Op het eiland waar de Spanjaarden en de Syyana – indianen oog in oog met elkaar staan, terwijl beiden te kampen hebben met de dreiging van de verschrikkelijke ziekte die zonder onflerscheid toeslaat, wordt een volgende drempel in de gruwel overschreden. De conquistadores hebben sites voor uitroeiing met vuur gecreeerd om de inlanders, die met de mysterieuze kwaal besmet zijn, uit de weg te ruimen.
Meer dan ooit verdient Heldorado zijn titel. Het paradijselijk ogende eiland waar deze huiveringwekkende taferelen zich afspelen gaat er steeds meer uitzien als een hel op aarde, in een aangrijpende evocatie van hevigheid.

————————————————-

————————————————-

Heldorado Albums

Heldorado – 01 – Santa Maladria
Heldorado – 02 – Esperar La Muerte
Heldorado – 03 – Todos Enformos

————————————————-

Stripverhalen

Heldorado

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Heldorado stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.