Heer Der Dolende Zielen strips

Ogenblikje...
Heer Der Dolende Zielen

Heer Der Dolende Zielen Strips van:

Tekenaar: Bonhomme Matthieu
Scenarist: Vehlmann Fabien
Uitgever : Dargaud

Het zit de jonge onderwijzer Jean-Baptiste Poulain niet mee. Nog maar net aangekomen op het eiland Brac, waar hij door de baron in dienst werd genomen om diens zoon Nolwen te onderrichten, komt hij in aanvaring met de lokale bevolking. De baron is niet populair, da’s duidelijk. Sommigen bestempelen ‘m als een menseneter, een monster, een moordenaar. Het eerste contact met die satan verloopt nochtans hartelijk. Niets aan de hand. Tot al vlug Nolwen opduikt. Dood. “Meegesleept door zijn paard”. De bevolking en het huishouden van de baron denken daar duidelijk anders over. Het gespeculeer is niet van de lucht, geruchten doen de ronde. Poulain is nu alleszins werkloos en wil van het eiland af. Alleen, niemand wil hem meenemen en de volgende boot is pas over een maand. Gevangen en verstrikt. Een mysterieuze rondreizende verteller doet een schepje bovenop de sluimerende onrust. Poulain wordt aangevallen, beweert dat hij Nolwen gezien heeft in het bos, krijgt de baron en zijn naaste medewerker op zijn dak en ontdekt een verschrikkelijk geheim. Neen, het zit de jonge onderwijzer Jean-Baptiste Poulain écht niet mee.

————————————————-

————————————————-

Heer Der Dolende Zielen Albums

Heer Der Dolende Zielen – 01 – Heer Der Dolende Zielen
Heer Der Dolende Zielen – 02 – De Zwarte Madonna
Heer Der Dolende Zielen – 03 – De Voorzienigheid
Heer Der Dolende Zielen – 04 – Het Beest

————————————————-

Stripverhalen

Heer Der Dolende Zielen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Heer Der Dolende Zielen stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.