Hariti strips

Ogenblikje...
Hariti

Hariti Strips van:

Tekenaar: Ryser Nicolas
Scenarist: Szalewa Igor
Uitgever :Toog

Wist je dat mijn moeder, de favoriete van de koning, vier maanden geleden gestorven is? Ze had net een mannelijke erfgenaam op de wereld gezet… Het zag er zo goed uit. De bevalling was als een droom, tenminste volgens de matrones en kletstantes. En toen brak die vermaledijde dag aan, dat mijn moeder bloedeloos bij de wieg lag. De geest van Mansa had haar lichaam verlaten. Er wordt gefluisterd dat de onvruchtbare koningin de geesten heeft opgeroepen!

————————————————-

————————————————-

Hariti Albums

Hariti – 01 – De Onvruchtbare Buik
Hariti – 02 – De Vrucht Van Onze Schoot

Enkel beschikbaar in het Frans:

Hariti – T03 – Toutes les Seves de l’Aurore

————————————————-

Stripverhalen

Hariti

Hariti

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Hariti stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.