Hard Tegen Hard strips

Ogenblikje...
Hard Tegen Hard

Hard Tegen Hard Strips van:

Tekenaar: Meyer Ralph
Scenarist: Vandevelde Philippe
Uitgever : Dargaud

Ooit hebben ze elkaar graag gezien, Martha en Joe Telenko. Maar dat is lang geleden. Heel lang. Een auto – ongeluk, kort na hun huwelijk, sloeg hun liefde aan scherven. Martha belandde in een rolstoel, een indiaans meisje stierf. Sindsdien bleven Martha en Joe nog enkel bij elkaar in de hoop de ander te kunnen begraven. Op een nacht, de ruzies en het gesar moe, besloot Joe zijn vrouw te vermoorden. Op zoek naar een waterdicht alibi doorkruist hij de achterbuurten van New York.

De desolaatheid van een grootstad en haar inwoners wordt treffend in beeld gebracht door tekenaar Ralph Meyer (Een Wolkenloze Toekomst). Net zoals Tardi in De Kakkerlakkenkiller gebruikt ook hij één steunkleur om het verhaal te accentueren. In Hard tegen Hard contrasteren de sombere bruine tinten alleen met wat harde gele toetsen. Scenarist Tome laat je dit pakkende verhaal beleven vanuit verschillende standpunten. Zo geeft het eerste deel Joe’s ongezouten visie weer. Martha steelt de show in deel 2. En in het laatste deel reis je rustig mee met de Navajo – indiaan Dillon, de vader van het verongelukte meisje.

Hard tegen Hard is een rauwe strip over haat, liefde en eenzaamheid. Hoe dan ook, een must voor elke stripliefhebber.

————————————————-

————————————————-

Hard Tegen Hard Albums

Hard Tegen Hard – 01 – Het Hart Van Telenko
Hard Tegen Hard – 02 – Martha’s Benen
Hard Tegen Hard – 03 – Het Geheugen Van Dillon

————————————————-

Stripverhalen

Hard Tegen Hard

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Hard Tegen Hard stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.