Hara Kiwi strips

Ogenblikje...

Hara Kiwi

Hara Kiwi Strips van:

Tekenaar: Degryse Steven
Scenarist: Degryse Steven
Uitgever : Silvester

De titel ‘Hara Kiwi’ verwijst een beetje naar de naam van het roemruchte Franse satirische blad ‘Harakiri’. ‘Kiwi 3’ bevat getekende humor over ziekenhuizen, televisie, politiek, seks, drugs, computers, kortom een luchtige visie op maatschappij, geschiedenis en politiek. De psychiater tegen Vincent van Gogh: ‘Het zit allemaal tussen uw oren!’. Het motto van de coma – afdeling: ‘Plant is koning’. Zaad van een necrofiel: ‘Wat een dooie boel hier!’ Politie houdt verdachte stenengooier aan… Obelix! Zo alweer het derde boekje van Lectrr, pseudoniem van de Vlaamse cartoonist Steven Degryse. Opnieuw een verzameling met recente cartoons en stripjes in kleur met passende teksten bij de plaatjes en soms in tekstballonnen er boven. Maar deze keer wat origineler, scherper en leuker dan de vorige delen. Lectrr groeit! Maar… blijft toch af en toe ook ‘leentjebuur’ spelen bij collega’s. ‘Verpakte’ maatschappijkritiek voor jong en oud van redelijke kwaliteit. Oblong formaat

Hara Kiwi – 05 – Deel 05

————————————————-

Stripverhalen

Hara Kiwi
Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Hara Kiwi stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.