Hangar 84 strips

Ogenblikje...
Hangar 84

Hangar 84 Strips van:

Tekenaar: Devroe Lode
Scenarist: Oudheusden Pieter van
Uitgever : Sherpa

In juli 1947 werden de Verenigde Staten opgeschrikt door het aan het firmament verschijnen van ongeidentificeerde vliegende objecten nabij Roswell, New Mexico. Het strip is gebaseerd op dit UFO – incident, waarbij een vliegende schotel zou zijn verongelukt. Het intrigerende scenario gaat uit van de premisse dat de Amerikaanse overheid uit het wrak van de UFO een buitenaards vrouwelijk wezen heeft gered. De stervende vrouw is zwanger. Haar vrucht wordt voldragen door een van de aanwezige wetenschapsters. Het buitenaardse kind groeit in het geheim op in het laboratorium van hangar 84. Zestig jaar later drukt hij zijn stempel op de wereldpolitiek. De semi – realistische tekeningen passen perfect in het speculatieve verhaal. Het naar vorm en inhoud uitzonderlijk fraaie stripalbum is uitgevoerd in oblong formaat (liggend A4) met hardcover. Als bijlagen zijn toegevoegd een tijdtafel en uitgebreide sensationele berichtgeving van de schrijvende pers over de tegenstrijdigheden in informatieverstrekking van de Amerikaanse luchtmacht.

Losstaande Albums Van Lode Devroen – 01 – Hangar 84

————————————————-

Stripverhalen

Hangar 84

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Hangar 84 stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.