Goudkopje strips

Ogenblikje...

Goudkopje

Goudkopje Strips van:

Tekenaar: Goetzinger Annie
Scenarist: Goetzinger Annie
Uitgeverij: Panda

Een armoedig meisje van lichte zeden, welgeschapen en getooid met goudblonde haren oefent een sterke aantrekkingskracht op vele (rijke) mannen uit. Zo leidt zij een onstuimig leven in het frivole Parijs van omstreeks 1900. Met haar wisselende beschermheren loopt het meestal slecht af. Zij worden vermoord of gedeporteerd naar Guyana. Ook haar eigen leven eindigt in minder rooskleurige omstandigheden. De in een zwierige stijl uitgevoerde tekeningen geven een treffende karakteristiek van het tijdsbeeld. De summiere weergave van verschillende verhaalscenes vereisen een aandachtige lezing. Dit fascinerende avontuur, een soort franse Keetje Tippel, behoort zeker tot de betere stripverhalen voor volwassenen.

Goudkopje – 01 – Legende En Waarheid Over Goudkopje

————————————————-

Stripverhalen

Goudkopje

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Goudkopje stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

Misschien Leest U Ook Graag

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.