Goudard strips

Ogenblikje...
Goudard

Goudard Strips van:

Tekenaar: Gibrat Jean-Pierre
Scenarist: Berroyer Jackie
Uitgever : Yendor

Realistische strips over het leven van alle dag van “Goudard”, een middelbare scholier uit Parijs. In zes hoofdstukken wordt een genadeloos en levensecht beeld geschetst van zijn repressieve, burgerlijk milieu (schitterende, oubollige oudejaarsavond!); van de verveling, agressie en kleine misdaad van de “jeugd van tegenwoordig”; van de generatiekloof, die resulteert in het weglopen van huis. Realistische, dynamische en vakkundige zwart-wit tekeningen met veel grijze tinten. Eenvoudige (ballon-)teksten, boeiende dialoog met veel scheldwoorden en krachttermen. Vlot leesbaar. De Karaktertekening van de hoofdfiguur (i.t.t. bijfiguren) blijft helaas wat vaag. Conclusie: uitstekende, realistische “adolescenten”-strip voor oudere kinderen en volwasenen.

Goudard – 01 – Goudard

————————————————-

Stripverhalen

Goudard
Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Goudard stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.