Gloria Van Goes strips

Ogenblikje...
Gloria Van Goes

Gloria Van Goes Strips van:

Tekenaar: Wijn Piet
Scenarist: Deckers Paul
Uitgever : De Lijn

Zwart-wit ballonstrip, spelend in de 17de eeuw, waarin Gloria, de jeugdige eigenaresse van een rederij, kans ziet uit handen te blijven van een stel ontvoerders. Een simpel verhaaltje, waarin de hoofdpersoon wat erg gemakkelijk aan allerlei gevaren ontsnapt. Het verhaal is dan ook nauwelijks spannend. Op het standsverschil tussen Gloria en haar, tijdens dit avontuur opgedane vriendin, een tamelijk arme boerendochter, wordt op een nogal overdreven manier ingegaan. Aardig tekenwerk van Piet Wijn (Douwe Dabbert), hoewel vooral de jonge mensen erg mooi en popperig worden uitgebeeld. Middelmatige meisjesstrip, eerder verschenen in het meisjesstriptijdschrift Tina.

Gloria Van Goes – 03 – De Lotgevallen Van Een Kapersdochter

————————————————-

Stripverhalen

Gloria Van Goes

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Gloria Van Goes stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.