Giuliano Nero strips

Ogenblikje...
Giuliano Nero

Giuliano Nero Stripverhalen:

Giuliano Nero Strips van:

Tekenaar: Mutti Andrea
Scenarist: Crippa Alex
Uitgever : Casterman

Dat de oude adelborst Marc Sleen dit nog moet meemaken: een nieuwe serie met ‘Nero’ als reekstitel. De strip komt uit Italië en is een niet onverdienstelijke poging om het genre van de serial killer thriller te vertalen naar het strip.
De slager van dienst in Het Vijfde Slachtoffer heet ‘De Grafdelver’, snijdt zijn slachtoffers lek op het kerkhof en naait ze nadien keurig weer dicht. Giuliano Nero, een ex..flik die nu privédetective is, kijkt behoorlijk somber tegen het leven aan, maar raakt toch genoeg geïnteresseerd in de zaak om eens stevig in een wespennest vol intriges te trappen. Prima verhaal van Alex Crippa (uiteraard mét cliffhanger), ruw en ruig getekend en geschilderd door Andrea Mutti en Angelo Bussacchini. Toch wel een aanwinst voor de realistische detectivestrip.

————————————————-


————————————————-

Giuliano Nero Albums

Giuliano Nero – 01 – Het Vijfde Slachtoffer
Giuliano Nero – 02 – Archangelsk
Giuliano Nero – 03 – De Leerling

————————————————-

Stripverhalen

Giuliano Nero

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Giuliano Nero stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.