Gipsy strips

Ogenblikje...

Gipsy Strips van:

Tekenaar: Marini Enrico
Scenarist: Smolderen Thierry
Uitgever : Arboris

Gipsy en zijn zusje zijn getuige van de kroning van de nieuwe tsaar van Rusland. Die is echter amper 16 jaar en blijkt niet erg overtuigd te zijn, maar doe zijn best om zijn taak zo goed mogelijk uit te voeren. Iedereen kan meteen zien dat het een tsaar van het volk is, met een groot hart.
De tsaar is nog niet goed gekroond, of Gipsy wordt al tegen zijn zin in ingelijfd bij de troepen van de jonge machtshebber. Veel tijd voor rust is er niet, want er wordt al snel een aanval op Zigansk gestart. De inzet is ondermeer een grote lading Amerikaanse wapens…

Gipsy is een pretentieloze entertainmentstrip zoals we ze graag hebben. In het scenario van De Schorpioen. In dit derde deel zijn de manga trekjes uit de eerste albums van Gipsy nog niet helemaal weg, maar zijn stijl is duidelijk al verder geëvolueerd.
Zowel qua scenario als qua tekeningen is dit album er een in de goede Gipsy traditie: ongecompliceerde pret.

————————————————-

————————————————-

Gipsy Albums

Gipsy – 01 – De Zwerver Van De C3C
Gipsy – 02 – Vlammen In Siberiδ
Gipsy – 03 – De Dag Van De Tsaar
Gipsy – 04 – De Zwarte Ogen
Gipsy – 05 – De Witte Vleugel
Gipsy – 06 – De Aztekenlach

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Gipsy stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.