Geheimen strips

Ogenblikje...
Geheimen

Geheimen Strips van:

Bij uitgeverij Dupuis verscheen recentelijk een reeks die onder de algemene titel Geheimen op de markt worden gebracht. De albums maken deel uit van de collectie Impressies. De verhalen zijn allemaal geschreven door Frank Giroud. Centraal staat steeds een familie die een een geheim meedraagt dat te maken heeft met het verleden van die familie.
Dit levert kleine juweeltjes op. Frank Giroud is een scenarioschrijver, historicus, acteur en musical – /chansonschrijver. Van zijn hand zijn reeds bekend De Tien Geboden, Eva K, Het Ibismeisje, De Erfgenaam, Mandrill en De Expert. Voor de serie Geheimen zoekt hij steeds samenwerking met iedere keer andere tekenaars die bij een breed publiek (nog) niet bekend zijn. Tot nu werkte hij in deze serie met Milan Jovanovic, Rubén Pellejero en Marianne Duvivier. De verhalen beslaan steeds meerdere albums.

————————————————-

————————————————-

Geheimen Albums

Geheimen – 01 – De Splinter Deel 1
Geheimen – 02 – De Slang Onder Het Ijs Deel 1
Geheimen – 03 – De Slang Onder Het Ijs Deel 2
Geheimen – 04 – De Schimmenwals Deel 1
Geheimen – 05 – De Slang Onder Het Ijs Deel 3
Geheimen – 06 – De Splinter Deel 2
Geheimen – 07 – De Schimmenwals Deel 2
Geheimen – 08 – Samsara Deel 1
Geheimen – 09 – Samsara, Deel 2

————————————————-

Stripverhalen

Geheimen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Geheimen stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.