Geheim Van De Tijd strips

Ogenblikje...
Geheim Van De Tijd

Geheim Van De Tijd Strips van:

Tekenaar: Heuvel Eric
Scenarist: Jonker Frits
Uitgever : L

Tijd is een wonderlijk gegeven. Wij spreken over nanaoseconden, seconden, minuten en uren, over gisteren en morgen. Maar wat tijd precies is, dat weten we niet, behalve dat het een basiseigenschap van dit heelal is die in elk deel van het heelal met dezelfde snelheid wordt ervaren.

Stripauteur Eric Heuvel en scenarist Frits Jonker namen geen genoegen met deze uitleg. In de reeks Geheim van de tijd, die opent met Het gat in de cirkel, proberen ze aan de hand van de spannende belevenissen van hoofdpersoon Sabina het raadsel van de tijd te doorgronden.

————————————————-

————————————————-

Geheim Van De Tijd Albums

Geheim Van De Tijd – 01 – Het Gat In De Cirkel
Geheim Van De Tijd – 02 – Eerste Tekens
Geheim Van De Tijd – 03 – De Tijdwachters
Geheim Van De Tijd – 04 – Een Nieuw Begin

————————————————-

Stripverhalen

Geheim Van De Tijd

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Geheim Van De Tijd stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.