Gehavende Stad strips

Ogenblikje...
Gehavende Stad

Gehavende Stad Strips van:

Tekenaar: Lemaire Ludwig
Scenarist: Gasse Lies Van, Holvoet-Hanssen Peter, Michels Carmien, Theunynck Peter, Vanhauwaert Maud
Uitgeverij: Uriel

Renga, Gehavende stad is een graphic novel met in de hoofdrol een jonge, zoekende vrouw die door het oude Antwerpen dwaalt. Zangeres Oriane de Carvalho stond model voor Renga. In het verhaal zingt zij op een feestje: het Renga lied brengt ode aan de rusteloosheid en aan de stad. Kunstenaar Ludwig Lemaire bracht het verhaal tot leven naar het model van de Japanse dichtvorm renga. Naast de vele herkenbare beelden van de stad zijn er ook literaire verwijzingen naar de Antwerpse monumenten Paul Van Ostaijen en Wannes Van de Velde. De teksten vormen een uniek schakelverhaal, waarin de auteurs Peter Holvoet-Hanssen, Carmien Michels, Peter Theunynck, Lies Van Gasse en Maud Vanhauwaert met mekaar een poëtische dialoog aangaan.

Renga – 01 – Gehavende Stad

————————————————-

Stripverhalen

Gehavende Stad

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Gehavende Stad stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.