A Game Of Thrones strips

Ogenblikje...

A Game Of Thrones

A Game Of Thrones Strips van:

Tekenaar: Patterson Tommy
Scenarist: Martin George R.R.
Uitgever : Dark Dragon Books

George R.R. Martin creëerde met ‘A song of ice and fire’ een van de populairste (fantasy)series ooit. De boeken werden verslonden, de televisieserie is een hit en nu dan een stripserie, die nauwgezet Martins verhaal volgt. In het eerste deel worden de personages geïntroduceerd. Voor wie het verhaal niet kent: koning Robert bezoekt zijn oude vriend Eddard Stark in het koude noorden om hem dringend te vragen zijn rechterhand te worden. Eddard heeft drie zonen, twee dochters en een bastaardzoon. Ieder van hen krijgt een puppy als ze een nest jonge ‘schrikwolven’ vinden. Verder wordt ook ‘De Muur’ geïntroduceerd: een gigantisch bouwwerk van ijs dat de beschaving beschermt tegen dreigingen uit het ijzige noorden. Hij wordt bewaakt door de nachtwacht, een soort vreemdelingenlegioen. Het eerste deel volgt de roman zonder afbreuk te doen, maar het voegt ook niet veel toe. Het tekenwerk is wat glad en Amerikaans, waardoor de gezichten emotieloos blijven. De achtergronden zijn sfeervol getekend en ingekleurd. Voor wie liever een getekend verhaal leest, is dit een uitkomst. Bevat erotische en geweldscènes. Vanaf ca. 16 jaar.

————————————————-

————————————————-

A Game Of Thrones Albums

A Game Of Thrones – 01 – Boek 1
A Game Of Thrones – 02 – Boek 2
A Game Of Thrones – 03 – Boek 3
A Game Of Thrones – 04 – Boek 4
A Game Of Thrones – 05 – Boek 5
A Game Of Thrones – 06 – Boek 6
A Game Of Thrones – 07 – Boek 7
A Game Of Thrones – 08 – Boek 8
A Game Of Thrones – 09 – Boek 9
A Game Of Thrones – 10 – Boek 10
A Game Of Thrones – 11 – Boek 11
A Game Of Thrones – 12 – Boek 12

————————————————-

Stripverhalen

A Game Of Thrones

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de A Game Of Thrones stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.