Futura strips

Ogenblikje...

Futura Strips van:

Tekenaar: Kraehn Jean-Charles
Scenarist: Kraehn Jean-Charles
Uitgever: Gorilla

Jean-Charles Kraehn is een man die van vele markten thuis is. Zocht hij het tot nog toe vooral in het heden met zijn Gil Saint-André of in het verleden met zijn De Onthoofde Arenden, nu geeft hij de toekomst een grote beurt. Als Bart, Theo en Chérine een ruimtetuig ‘lenen’ om de verboden zone Terra Incognita te gaan verkennen, blijken ze nogal wat deksels op te lichten van potten die men liever gedekt hield en lijkt het trio een vogel voor de kat te worden.

Kraehn heeft voor zijn verhaal goed gekeken naar illustere voorbeelden als Aquablue en het verzameld werk van Léo en zelfs de beruchte monoliet uit 2001: A Space Odyssey (ooit ook nog gerecycleerd in De Chninkel) duikt halfweg als cameo op. Het gebrek aan een originele invalshoek mag echter de pret niet drukken. Het verhaal schiet namelijk uit de startblokken als ware het de Psyké Underground in Walibi en voor je het weet is het album uit en snak je naar een volgend deel.

Dit album is trouwens een heuse ons-kent-ons-zaak geworden: naast Jean- Charles werkten immers ook vrouw Patricia en dochter Sophie eraan mee. Dat zullen daar plezante familiefeestjes zijn!

Futura – 01 – Terra Incognita
Futura – 02 – Garane

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Futura stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.