Frommeltje en Viola strips

Ogenblikje...

Frommeltje en Viola

Frommeltje en Viola Strips van:

Tekenaar: Hislaire Bernard
Scenarist: Hislaire Bernard
Uitgever : Dupuis

Frommeltje en Viola is een stripreeks, getekend door Bernard Hislaire. De oorspronkelijke versie van deze stripreeks is het Franse “Bidouille et Violette”. Deze reeks is voorgepubliceerd in het weekblad Robbedoes vanaf 1978. Op basis van deze publicaties zijn er in het Nederlands ook 3 albums gepubliceerd.

In het Frans is er nog een vierde album verschenen onder de titel “la ville de tous les jours”. Dit album is nooit in het Nederlands vertaald en bevat het einde van het liefdesverhaal van Frommeltje en Viola. In het Frans is er eveneens een verzamelalbum verschenen waarin de vier Franse albums verenigd zijn onder de titel “chronique mélancolique d’un premier amour”.

————————————————-

————————————————-

Frommeltje en Viola Albums

Frommeltje En Viola – 01 – De Eerste Woorden
Frommeltje En Viola – 02 – Sombere Dagen
Frommeltje En Viola – 03 – De Ijskoningin

Enkel beschikbaar in het Frans:

Bidouille et Violette – T04 – La ville de tous les jours

————————————————-

Stripverhalen

Frommeltje en Viola

Frommeltje en Viola
Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Frommeltje en Viola stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.