Frigiel En Fluffy strips

Ogenblikje...
Frigiel En Fluffy

Frigiel En Fluffy Strips van:

Tekenaar: Minte
Scenarist: Derrien Jean-Christophe
Uitgeverij: Silvester

Het computerspel Minecraft is sinds 2011 op de markt. In dit open wereldspel kan de speler reizen, grotten ontdekken, objecten bouwen, grondstoffen delven en natuurlijk zijn er monsters om tegen te vechten. De speler heeft een eigen avatar waarmee hij de omgeving actief kan aanpassen. Van dit wereldberoemde spel is nu een stripvariant op de markt. In dit eerste deel gaan de drie vrienden Frigiel, Alice en Abel samen met de hond Fluffy op zoek naar dieven. Ondertussen oefent Frigiel op advies van zijn grootvader zijn magische talent. Tijdens de nachtelijke speurtocht moeten er zombies verslagen worden en krijgt het viertal te maken met een, uiteindelijk onschuldige, dievenbende. De hoekige tekenstijl is rechtstreeks gebaseerd op het Minecraft-spel. Strakke vormgeving, aantrekkelijk ingekleurd. Een avontuurlijke actiestrip met passende humor.

————————————————-

————————————————-

Frigiel En Fluffy Albums

Frigiel En Fluffy – 01 – Het Mysterie Van De Verdwenen Watermeloenen
Frigiel En Fluffy – 02 – Iedereen Beroemd!

————————————————-

Stripverhalen

Frigiel En Fluffy

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Frigiel En Fluffy stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.