Foligatto strips

Ogenblikje...
Foligatto

Foligatto Strips van:

Tekenaar: Crécy Nicolas De
Scenarist: Tjoyas Alexios
Uitgever: Blitz, Geknipt Papier

Foligatto gaat over een stad waarvan het bestuur middels een carnaval denkt de algehele sfeer in de stad te verbeteren onder het mom van brood en spelen. Het bestuur nodigt Foligatto de castraat uit. Hij is de bekendste oud-inwoner van de stad die op vroege leeftijd wegtrok om een wereldberoemde operaster te worden. Maar iets uit het verleden knaagt aan hem. Een confrontatie met zijn verre familie en zijn jeugd ziet hij niet zitten. Nicolas de Crécy’s verhalen kenmerken zich door hun bijzondere sfeer en het vermengen van letterlijke, concrete zaken met figuurlijke, abstracte. Op zijn best valt Foligatto misschien nog te omschrijven als een parodie op het leven.

Foligatto – 01 – Foligatto

————————————————-

Stripverhalen

Foligatto

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Foligatto stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.