Fikser strips

Ogenblikje...
Fikser

Fikser Strips van:

Tekenaar: Sacco Joe
Scenarist: Sacco Joe
Uitgever : Atlas, Oog & Blik

De Amerikaanse striptekenaar Joe Sacco wordt overal geroemd als uitvinder van de stripdocumentaire. Als eerste reisde hij in Palestina doelbewust naar een brandhaard, om daar middels een strip verslag van te doen. Na ‘Safe Area Gorazde’ (2000; over de oorlog in Joegoslavie) kwam het grote succes. Daarom is zijn nieuwste boek ‘Fikser’ nu al zo snel vertaald in het Nederlands. Hierin toont Sacco ons de herinneringen van voormalig commando Neven, die later in de oorlog journalisten en televisieploegen wegwijs maakte in het chaotische oorlogsgebied (‘een fikser’). Sacco keert na jaren afwezigheid terug naar Joegoslavie om Nevens persoonlijke verhaal te kunnen optekenen. Die heeft bijzonder veel meegemaakt, al overdrijft hij af en toe met sterke verhalen. Sacco tekent en schrijft het allemaal op met zijn gebruikelijke integere en tegelijkertijd met humor doorspekte stijl, waardoor ook dit weer een indrukwekkend goed strip is. Getekend in zwart – wit

Fikser – 01 – Een Verhaal Uit Sarajevo

————————————————-

Stripverhalen

Fikser

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Fikser stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.