Fax Uit Sarajevo strips

Ogenblikje...
Fax Uit Sarajevo

Fax Uit Sarajevo Strips van:

Tekenaar: Kubert Joe
Scenarist: Kubert Joe
Uitgeverij: Prestige

In dit geheel in kleur uitgevoerde, getekende verhaal heeft striplegende Joe Kubert zonder enige twijfel het meest omvangrijke en persoonlijke werk van een lange, gerenommeerde carrière neergezet. Dit is het verhaal van Joe’s vriend Ervin Rustemagic, over de periode toen hij en zijn gezin vochten om hun leven en waardigheid te behouden tijdens de anderhalf jaar durende belegering van Sarajevo in 1992-’93. Tijdens de oorlog was een faxapparaat Ervins enige, kwetsbare verbindingslijn om met zijn vrienden te communiceren. Uit honderden faxen, waarin alles beschreven staat, van de in het kader van de etnische zuivering gepleegde gruwelijkheden tot de altijd aanwezige angsten en frustraties van het gezin Rustemagic, heeft Kubert op vakkundige wijze het werkelijk hartverscheurende verhaal gereconstrueerd over een verschrikkelijke tragedie en, uiteindelijk, nimmer aflatende hoop.

Fax Uit Sarajevo – 01 – Fax Uit Sarajevo

————————————————-

Stripverhalen

Fax Uit Sarajevo

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Fax Uit Sarajevo stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.