Fann Het Leeuwekind strips

Ogenblikje...
Fann Het Leeuwekind

Fann Het Leeuwekind Strips van:

Tekenaar: Rahir Renée
Scenarist: Rahir Renée
Uitgever : Casterman

Tanzania, het jaar 2026, echter meer een fantasy dan een science fiction verhaal. Fann, een door de Masai opgenomen blanke jongen van ca. 14 jaar, gaat met zijn donkere vriend op traditionele leeuwenjacht. Onderweg worden ze belaagd door telepathische ‘leeuwmensen’ (neus en mond zijn katachtig), die iedereen die van hun bestaan weet trachten te doden. De koningin van de leeuwmensen, moeder van bastaard Fann, redt hem ten koste van haar eigen leven. Met enige moeite zelfstandig te lezen (ije) verhaal uit een serie. Aardig getekend en ingekleurd, zij het dat enkele dieren- en aktietekeningen wat houterig overkomen. Spannend verhaal. Toch bekruipt mij, fervent liefhebber van fantasy, het gevoel dat het totaal wat gekunsteld is. Voor vanaf ca. 12 jaar.

————————————————-

————————————————-

Fann Het Leeuwekind Albums

Fann Het Leeuwekind – 01 – Afscheid Van De Kilimanjaro
Fann Het Leeuwekind – 02 – Gevangen Op Hook Stock Farm
Fann Het Leeuwekind – 03 – Fann In Gevaar

————————————————-

Stripverhalen

Fann Het Leeuwekind

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Fann Het Leeuwekind stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.