Exit strips

Ogenblikje...

Exit Strips van:

Tekenaar: Mounier Alain
Scenarist: Werber Bernard
Uitgever : Arboris

Amandine krijgt op een dag drie tegenslagen te verwerken: als recensent van een blad over computerspelen komt ze in aanvaring met haar baas en neemt ontslag, thuis aangekomen betrapt ze haar vriend met een ander en bovendien zet haar huisbaas haar aan de deur. Dit wordt haar te veel, en ze besluit er een eind aan te maken. Via het internet komt ze op het spoor van Exit, een organisatie van mensen die dood willen. Ze schrijft zich in en ontvangt een lijst met twintigduizend namen van mensen die zij mag doden. Die twintigduizend anderen hebben net hetzelfde recht om haar te doden. Goed, maar wat als je de volgende dag het leven weer van de zonzij ziet? Dan wil je natuurlijk van die lijst af. Een contract met Exit kan je echter niet zomaar verbreken. Amandine heeft geen keus, ze moet meespelen.

————————————————-

————————————————-

Exit Albums

Exit – 01 – De Organisatie
Exit – 02 – De Tweede Cirkel
Exit – 03 – Tot De Laatste Snik

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Exit stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.