Exile strips

Ogenblikje...
Exile

Exile Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric
Scenarist: Simon Cédric, Stalner Éric
Uitgeverij: Ballon Media

2189, Milaan. De Glory is het vlaggenschip van de menselijke ruimtevloot. Alles wordt in gereedheid gebracht voor een interstellaire vakantievlucht. Voor kapitein Sonntag is het routine: tijdens de vlucht kan hij 27 daagjes wegdromen in een stasekamer… Maar als hij wakker wordt, is niets nog wat het lijkt: de Glory raakte op drift en is te pletter geslagen op een heel andere bestemming! Sonntag zit nu samen met de andere overlevenden vast op de planeet Kayenn. Ze proberen het te rooien in een geïmproviseerde stad rond het wrak van hun ruimteschip. Waarom zijn ze op deze vervloekte plek gestrand? En zullen ze er ooit wegraken?

————————————————-

————————————————-

Exile Albums

Exile – 01 – Koïos
Exile – 02 – Kayenn
Exile – 03 – Sonntag

————————————————-

Stripverhalen

Exile

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Exile stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.