Eva Medusa strips

Ogenblikje...
Eva Medusa

Eva Medusa Strips van:

Tekenaar: Mirallès Ana
Scenarist: Segura Cervera Antonio
Uitgeverij: Glénat

In de hitte van de Braziliaanse zomer ontdekt de jonge Maria de vreemde kracht van de voodoo. In haar bezetenheid verandert ze in een vrouw met een weelderig lichaam en perverse charmes. Wie kan weerstand bieden aan de kwaadaardige verleiding van haar die nu de bijnaam Eva Medusa draagt?

Twee kopstukken van de Spaanse strip leveren met Eva Medusa een verhaal af waarin een beeldschone tekenstijl en een sensueel verhaal de lezer meeslepen en betoveren.

————————————————-

————————————————-

Eva Medusa Albums

Eva Medusa – 01 – Jij, Giftige Slang
Eva Medusa – 02 – Jij, De Begeerte
Eva Medusa – 03 – Jij, De Liefde

————————————————-

Stripverhalen

Eva Medusa

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Eva Medusa stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.