De Furox strips

Ogenblikje...
De Furox

De Furox Strips van:

Tekenaar: Spruyt Simon
Scenarist: Spruyt Simon
Uitgever : Bries

Winnaar van de Stripstrijd van Focus Knack en daarmee wekelijkse leverancier van één bladzijde stripleesplezier, tekenaar van de knotsgekke jeugdstrip De Bamburgers op scenario van Fritz Van den Heuvel en niet te vergeten De Furox. Simon Spruyt mag zichzelf zeer aanwezig noemen in het stripwereldje. Van De Furox is net het tweede deel uitgekomen wat meteen het tweeluik afsluit. Een tweeluik waarin hij ons laat kennismaken met een vreemde, duistere wereld vol Nazi’s, draken, vampieren en aparte wetenschappen zoals de cryptozoölogie. Klinkt je niet meteen uitnodigend in de oren? Je vergist je wel degelijk want de strip schotelt je een verfrissende en doordachte mix voor van knappe verhaallijnen en schitterende tekeningen. Een strip die je niet mag missen!

————————————————-

————————————————-

De Furox Albums

De Furox – 01 – Diaspora
De Furox – 02 – Terra Nova

————————————————-

Stripverhalen

De Furox

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Furox stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.