Esther strips

Ogenblikje...
Esther

Esther Strips van:

Tekenaar: Heuvel Eric
Scenarist: Heuvel Eric, Rol Ruud van der, Schippers Lies
Uitgeverij: L

Uitgeverij L presenteert in samenwerking met de Anne Frank Stichting een stripalbum over de jodenvervolging. In De Zoektocht worden aan de hand van de belevenissen van een fictieve familie tijdens de Duitste bezetting de belangrijkste feiten over de Holocaust verteld.
Esther bezoekt de boerderij waar zij als Joods meisje tijdens de Tweede Wereldoorlog zat ondergedoken. Zij maakte daar iets vrselijks mee. Esther wil graag weten hoe het met de helpers en de onderduikers is afgelopen.
Haar kleinzoon Daniël en Jeroen, de kleinzoon van haar vriendin Helena, mogen mee.
Esthers ouders werden in Auschwitz vermoord. Meer weet zij niet. Maar dan spoort Daniël via internet haar vroegere buurjongen Bob op. Bob heeft samen met Esther’s ouders in Auschwitz gezeten. Esther is diep geschokt door zijn verhaal.
Esther vertelt Helena dat zij haar hele leven haar ouders vrselijk gemist heeft en dat ze zelfs hun gezichten bijna is vergeten. Maar dan herinnert Helena zich iets…

————————————————-

————————————————-

Esther Albums

Esther – 01 – De Ontdekking
Esther – 02 – De Zoektocht

Esther – A01 – De Ontdekking & De Zoektocht

————————————————-

Stripverhalen

Esther

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Esther stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.