Ernie Pike strips

Ogenblikje...
Ernie Pike

Ernie Pike Strips van:

Tekenaar: Pratt Hugo
Scenarist: Oesterheld Héctor
Uitgever : Casterman

Ernie Pike, correspondent voor de allergrootste kranten, brengt verslag uit over de Tweede Wereldoorlog. Van de Stille Oceaan reist hij tot Europa, langs Noord – Afrika en de Atlantische Oceaan. Hij bericht over de wrede gevechten, de levensomstandigheden van de soldaten, de absurditeit en de wreedheid van de oorlog. Zonder ooit deel te nemen aan gevechten, bevindt hij zich altijd in de vuurlinies. Hij is getuige van de solidariteit en het heroïsme van de mannen die ten strijde trekken.

————————————————-

————————————————-

Ernie Pike Albums

Ernie Pike – A01 – Deel 01
Ernie Pike – A02 – Deel 02
Ernie Pike – A03 – Deel 03
Ernie Pike – A04 – Deel 04
Ernie Pike – A05 – Deel 05

————————————————-

Stripverhalen

Ernie Pike

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Ernie Pike stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.