Ergens Een God strips

Ogenblikje...

Ergens Een God

Ergens Een God Strips van:

Tekenaar: Snejbjerg Peter
Scenarist: Arcudi John
Uitgever : RW

Eric is een goeie gozer. Hij is sterk, ziet er goed uit, hij neemt het op voor zijn naasten en is gelovig. Een barmhartig persoon. Zo’n vriend wil iedereen hebben. Het lijkt dan ook een zegen wanneer hij ongeschonden uit een mysterieuze ramp komt. Hij is nu plots oersterk en kan zelfs vliegen. De nieuwbakken superheld laat zich meteen gelden als redder in nood en laat zich de loftuitingen welgevallen. Maar in zijn kop zit het niet allemaal meer goed. Hij waant zich meer en meer als een uitverkorene, een god op aarde. Het botst met zijn broer, die Eric net wil beschermen. Hun beider zwarte vriend is aanvankelijk nog idolaat voor Eric tot een schokkende gebeurtenis hem tot inzicht doet komen. Van dan af keert Eric zich tegen iedereen die hem wil tegenhouden. Hij verscheurt letterlijk soldaten en wordt een superschurk. Wie kan hem tegenhouden?

Ergens een God wil via menselijk drama de gevaren van idolatrie, eigenwaan en geloof blootleggen. Of hoe een heldenstatus een man net zo goed kan onderuithalen. Zelf ziet Eric dat natuurlijk niet zo. En die tegenstellingen maken dit one-shot net zo boeiend. Dàt, de geraffineerde vertelstijl van John Arcudi en het grafische talent van de Deense tekenaar Peter Snejbjerg. In het lot atypische superheldenstrips, waar er intussen toch al een heleboel van verschenen in alle soorten en maten, behoort Ergens een God tot de toplaag. Dringend te ontdekken!

Ergens Een god – 01 – Ergens Een God

————————————————-

Stripverhalen

Ergens Een God

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Ergens Een God stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.