Er Was Eens strips

Ogenblikje...
Er Was Eens

Er Was Eens Strips van:

Tekenaar: Vallée Sylvain
Scenarist: Nury Fabien
Uitgever : Standaard

IJzerhandelaar. Immigrant. Wees. Miljardair. Collaborateur. Verzetsstrijder. Een crimineel volgens sommigen, een held voor anderen… Joseph Joanovici is het allemaal, en nog veel meer. Dit is zijn verhaal… ; Met deze reeks, die in Frankrijk alom bejubeld wordt, brengt Standaard Uitgeverij een klepper van formaat uit. De meeslepende biografie van monsieur Joseph wordt verteld met sfeervolle beelden en messcherpe dialogen.

————————————————-

————————————————-

Er Was Eens Albums

Er Was Eens – 01 – Het Imperium Van Monsieur Joseph
Er Was Eens – 02 – De Vlucht Van De Raven
Er Was Eens – 03 – Eer En Geweten
Er Was Eens – 04 – Te Wapen!
Er Was Eens – 05 – Het Rechtertje Van Melun
Er Was Eens – 06 – Het Beloofde Land

————————————————-

Stripverhalen

Er Was Eens

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Er Was Eens stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.