Empire strips

Ogenblikje...

Empire Strips van:

Tekenaar: Kordey Igor
Scenarist: Pécau Jean – Pierre
Uitgever : Silvester

Charles Nodier een Franse speciale agent met een grote liefde voor de wetenschap gaat samen met cavalerie – officier en oorlogsheld Sint Elmo op pad om de identiteit van een geheimzinnige Engelse generaal te achterhalen die Napoleon verslagen heeft. Niemand heeft de generaal ooit gezien, want hij wordt in een huifkar van slag naar slag gereden. Wat zit er achter zijn briljante strategische zetten?
Nodier & Sint Elmo reizen met de meest wonderlijke voertuigen en maken onderweg dankbaar gebruik van de verworvenheden der wetenschap.

Het leuke aan Empire is dat er allerlei 19e eeuwse uitvindingen, literatuur en iconen voorbijkomen. Van zeppelins tot ponskaarten, de fotografie, de optische telegraaf en zelfs een oerversie van onze computer.

Empire – 01 – De Spookgeneraal
Empire – 02 – Lady Shelly
Empire – 03 – Operatie Overlord
Empire – 04 – De Mutator

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Empire stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.