Eko Sofie strips

Ogenblikje...
Eko Sofie

Eko Sofie Strips van:

Tekenaar:
Scenarist:
Uitgever : EKOenergie Netwerk

Het almachtige bedrijf Fossilia is van plan om een nieuwe kolencentrale te bouwen in de Piratenpolder. Maar het is niet het enige bedrijf dat geïnteresseerd is in het gebied: SunBeam wil er windturbines bouwen. Het voorstel van SunBeam krijgt onverwachte hulp wanneer Sofie en haar vrienden een campagne opzetten om hernieuwbare energie te promoten.

Sofie ontdekt al snel dat hernieuwbare energie niet alleen een zaak is voor politici. Op de geliberaliseerde stroommarkt kunnen we allemaal kiezen welk bedrijf we ondersteunen en welke elektriciteit we kopen. Wanneer Sofie dit beseft, duurt het niet lang voor ze met een “Koop EKOenergie”- campagne van start gaat.

Hoe zal haar omgeving hierop reageren? En wat is het resultaat van Sofies actie? Lees dat in ons verhaal “EKO-Sofie, een inleiding in de wereld van de groene stroom”

Eko-Sofia – 01 – Een Inleiding In De Wereld Van De Groene Stroom

————————————————-

Stripverhalen

Eko Sofie

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Eko Sofie stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.