Een Leven Met Alexandra David-Néel strips

Ogenblikje...
Een Leven Met Alexandra David-Néel

Een Leven Met Alexandra David-Néel Strips van:

Tekenaar: Blanchot Mathieu, Campoy Frédéric
Scenarist: Campoy Frédéric, Peyronnet Marie-Madeleine
Uitgeverij: Daedalus

1959. De jonge Marie-Madeleine komt in dienst bij een merkwaardige, oude vrouw die met haar gestaalde karakter zelfs de meest toegewijde werknemers afschrikt. Het is niemand minder dan Alexandra David-Néel, de ontdekkingsreizigster, filosofe en schrijfster die in 1924 de eerste westerse vrouw werd die tot Lhasa, het hart van het verboden Tibet, doordrong. In een vreselijke rommelzooi van souvenirs van veertien jaar in Azië wordt Marie-Madeleine ondergedompeld in het bijzondere leven van de beroemde avonturierster, van haar bekering tot het boeddhisme tot haar ontmoeting met de dalai lama… Nieuw tweeluik over het leven van Alexandra David-Néel, een van de grootste ontdekkingsreizigers van de 20ste eeuw. Gebaseerd op het boek van Marie-Madeleine Peyronnet.

————————————————-

————————————————-

Een Leven Met Alexandra David-Néel Albums

Een Leven Met Alexandra David-Néel – 01 – Boek 1
Een Leven Met Alexandra David-Néel – 02 – Boek 2

————————————————-

Stripverhalen

Een Leven Met Alexandra David-Néel

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Een Leven Met Alexandra David-Néel stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.